Wouter Klöpping

Een freelance Wëb
en Motïon
designer

Wat ik doe:

Programma's:

Samen gewerkt met:

Wat andere over mij zeggen:

“Wouter heeft ver boven verwachting geleverd. Hij stond gedurende het proces altijd open voor nieuwe ideeën, zijn visie is inspirerend  en had altijd hele praktische tips. Een geweldige sparringpartner! Wouter schakelde altijd snel en de technische ondersteuning was ‘Top Notch’!”

Jasper Bruijns

Director of Photography

“Wij werken regelmatig samen met Wouter voor het maken van animaties over onze live action beelden. Hij is flexibel, snel, empathisch en creatief. Wouter denkt zowel mee over de vorm als over de inhoud. Hij is altijd op de hoogte van trends en komt vaak met initiatief om nieuwe dingen uit te proberen. Wouter is klantgericht, maar durft ons ook mee te laten bewegen in een andere denkrichting. Een hele fijne sparring- en samenwerkingspartner!”
 

Loes Janssen

Documentaire maker

“Het was heel fijn om met Wouter samen te werken. Hij heeft veel oog voor de visuele kant van een website en zorgt ervoor dat elk detail klopt. Wouter is vakkundig, scherp en geduldig. Hij kan goed uitleggen wat de mogelijkheden zijn en adviseert op een duidelijke en inzichtelijke manier. Echt een aanrader!”

Maren Gedenk

Producer

“Samen met Wouter heb ik animaties geproduceerd voor o.a. het Erasmus Medisch Centrum. Het was soms best een puzzel hoe we bepaalde zaken uit moesten leggen. Wouter heeft de complexe inhoud op creatieve wijze vormgegeven. De opdrachtgever én de patiënten zijn enthousiast over de animaties.”

Roos Breukel

Concept, Script, Regie

“Wouter is kundig in wat hij doet en heeft voor mij een website style gecreëerd die onmiskenbaar ook wordt doorgevoerd in videos die ik samen met hem heb opgenomen. In een tijd waar veel mensen op Social media zitten, helpt Wouter je om die aandacht om te zetten naar bezoekers op je website. De samenwerking met Wouter heeft geleid tot positieve reacties van bestaande klanten en tevens ook tot een vergroting van mijn klandizie. In deze lastige tijden waarin mijn branche erg geraakt is door Corona kan ik zelfs zeggen dat Wouter mij mede door deze crisis geholpen heeft. Als ik zijn service mag beschrijven is het in één woord: top!”

Max Kartner

Personal Trainer

“Wouter dacht goed mee met wat ik als ondernemer met mijn website wil uitstralen. Hij is gewoon een heel fijn, creatief en integer mens waarmee het leuk is samen te werken. Dankjewel Wouter!”

Sietske Beurskens

Schrijver