Digital Designer
Mijn naam is Wouter Klöpping, 36 jaar, uit Utrecht.
Op dit moment werk ik 3 jaar voor een HR-tech startup als Designer in een marketing team. Daarvoor heb ik meer dan 10 jaar als freelancer en als co-founder gewerkt en bezig geweest met het creëren van websites, apps, animaties en graphics voor grote en kleine bedrijven.
Nu is het tijd voor een nieuw avontuur. Misschien wel bij Everybody Likes Penguins?
Bij Everybody Likes Penguins zie ik de kans om mijn creativiteit en technische expertise te combineren en bij te dragen aan het versterken van jullie missie: het ontwikkelen van campagnes die doelgroepen in beweging brengen en impact creëren voor opdrachtgevers.
Mijn ervaring met tools zoals Photoshop, Illustrator, InDesign, After Effects, Premiere Pro en Figma stelt me in staat om zelfstandig te werken aan diverse projecten. Van het ontwerpen van deliverables voor social media, online platforms, print, outdoor, tv en events, tot het ontwikkelen van beeldconcepten voor crossmediale campagnes. Daarnaast heb ik veel ervaring met AI-tools voor zowel stilstaand als bewegend beeld, wat aansluit bij jullie innovatieve benadering van design.
Dialog is een platform wat HR systemen opzet binnen bedrijven. Ik zit in het marketing team als designer, developer en ai specialist. Als jack-of-all-trades maak ik design systemen, beheer ik de website, werk ik aan product designs in Figma, maak ik promotie materiaal voor op social media, explainer animatie video’s en web apps die ik zelf programmeer met AI.
Ik werk veel samen met onze marketeers, UX designer en Developers om tot een goed resultaat te komen.
Ik trek elke dag een tarot kaart. Dit doe ik al jaren. Maar soms ben ik m’n tarot deck vergeten. Dan zou een app handig zijn. Deze app ben ik aan het bouwen. Eentje die volledig is gemaakt met AI. Afbeeldingen van de kaarten in Midjourney, geanimeerd in Runway en AE en AI stem die de kaart aan je voorleest. Met uiteindelijk een AI integratie die patronen en voorspellingen van je verleden en toekomst gaat maken.
De 9-grid vormt de basis voor een succesvolle talentontwikkeling van medewerkers. De tabel maakt in één oogopslag duidelijk hoe je medewerkers presteren vergeleken met collega’s.
ww: Wouter
Het doel van een skill matrix is om snel inzicht te krijgen in de beschikbare vaardigheden, eventuele lacunes te identificeren, en om te helpen bij het plannen van trainingen, ontwikkelingstrajecten en projecttoewijzingen. De matrix kan ook inzicht bieden in de mate van expertise van individuele teamleden in specifieke vaardigheden of technologieën.
ww: Wouter
Als onderdeel van een klein team hebben we met WordPress en Elementor een interactieve simulatie gemaakt over de invloed van de mensheid op de Noordzee.
Ik heb gewerkt aan de algehele backend en frontend structuur van de simulatie, het maken van de vele animatie video’s en de huisstijl.
(Deze promotie trailer heb ik ook gemaakt)
Hier heb ik een 6 weekse 2D animatie cursus gevolgd. Dit diploma heb ik gehaald (zie video)
“Wat hebben Blendle, het Erasmus ziekenhuis en de Universiteit van Nederland met elkaar gemeen? Juist. Zij maakte alle 3 de verstandige keuze om met jou in zee te gaan. Met het break even point ergens op de gezonde grens tussen web en motion design bevestigde je elke week je groeiende status als sneltoets connoisseur.”
– Nick Olijslager
Net zoals iedereen ben ook ik veel bezig geweest met AI. In het bedrijf waar ik nu zit word ik gezien als de “AI man”. Ik help collega’s met het schrijven van prompts en hou iedereen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
Zet de koffie maar alvast klaar. Mijn mail is: wouter@klopping.nl
Bedankt voor het lezen en hopelijk tot snel!