Hallo woning eigenaren van de Burgemeester van Tuyllkade 32!

Leuk dat je m’n introductie pagina bekijkt. Ik heb deze website pagina speciaal gemaakt om jullie een indruk te geven over wie ik ben en waarom ik interesse heb in jullie prachtige appartement.

Ik werk in Utrecht als designer. Ik maak websites, illustraties en animatie video’s voor een startup genaamd Dialog. Ik vind het hier zó leuk dat ik heb besloten om in Utrecht te gaan wonen.

Hiervoor werkte ik als freelancer voor mezelf. Mocht je benieuwd zijn wat ik in het verleden allemaal heb gemaakt, voel je vrij om deze website verder te ontdekken 🙂

Het fietsen naar m’n werk zou vanaf de Burgemeester van Tuyllkade maar 5 minuutjes zijn. Dat is toch wel een betere reistijd dan de gene die ik nu hanteer! (1 uur en 30 minuten…)

Het is mijn droom om zelf meubels te maken in m’n eigen woning. Om alles precies op te meten zodat ik een unieke woonervaring kan creëren. Ik zag gisteren al heel veel mogelijkheden tijdens de bezichtiging. Werd er helemaal enthousiast van!

Ben gek op het glas in lood, de openhaard en de grijze muur in de keuken. Een mooie mix tussen modern en klassiek.

Ik ben ook helemaal weg van de tuin. Lekker ruim en veel zon! Als ik hier zou komen wonen, zou ik het schuurtje vervangen met een zelf gemaakte schuur voor het creëren van een atelier/werkplek. Lijkt me geweldig.

En, mag ik er komen wonen?

Dit is de 2e keer dat ik op een appartement aan de Burgermeester van Tuyllkade bied. De vorige keer was ik #2 geworden. Dit keer hopelijk #1 😉

Ben al maanden opzoek en heb me nog niet eerder zo goed gevoeld als bij dit appartement. Ik ga duimen!

Mochten jullie nog vragen hebben, kan je me altijd mailen: wouter@klopping.nl

Bedankt voor het lezen en hopelijk tot snel!

Wouter Klöpping